Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Szobabicikli

A szobabicikliket, szobakerékpárokat nemre és korra való tekintet nélkül ajánljuk, mert a szobakerékpározással fittebbek, egészségesebbek maradunk!
A szobabiciklizés egyszerű módja az otthoni kardio edzésünknek.
Az Elite Fitness szakemberei alegmegfelelőbb modellt fogják prezentálni Önnek!

Legyen szó Robust szobabicikliről, Tunturi szobakerékpárról, Finnlo szobabicikliről, Kettler szobakerékpárról, Life Fitness szobabicikliről, vagy bármelyik másik általunk forgalmazott márkáról!

Többféle szobakerékpárt különböztetünk meg:

Szobabicikli mágnes fékes:
Ezek a szobakerékpárok egyszerűbb modelljei közé tartoznak.
Itt mechanikusan kell állítani a terhelést, ami egy lendkerék és a hozzá közelítő mágnes kölcsönhatásán alapszik.
Ez a szobabicikli típus is ki tudja elégíteni a mozgásigényünket, ha nem szeretnénk konditerembe menni, vagy nem megfelelő az idő a szabadban végzett mozgáshoz.

Szobakerékpár ergométer:
Az ergométereknél a vezérlés mechanikusan történik, így az ellenállás szabályozása finomabb-pontosabb lesz.
Ennél a szobabicikli típusnál már lehetőség nyílik magasabb szintű fitness edzésre.
Az ergométeres szobakerékpár kijelzi az Ön aktuális teljesítményszintjét, a programoknak köszönhetően pedig lehetősége nyílik, hogy mindig ugyanolyan intenzitással edzenk.
Ezeknek a programoknak köszönhetően az ergométeres szobabiciklik alkalmasak gyógyászati célra, vagy akár az élsportolók is használhatják a minél jobb teljesítmény elérésére!

Háttámlás szobabicikli:
Az ülő lapnak és a háttámlának köszönhetően ez a szobabicikli kényelmesebb pozíciót nyújt a többihez képest.
A gerincproblémával kezelt betegeknek ezt a típust ajánlja az Elite Fitness!Robust Proton szalagfékes szobakerékpár

29 900 Ft (27 % áfával)


Remek minőségű és kiváló ár-érték arányú, otthoni használatra javasolt szobabicikli, amely szalagfékes fékrendszerrel készült. A termék garanciája 1 év.
[Részletek...]


Robust Prisma szobakerékpár

45 900 Ft
39 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 6 000 Ft


A legkeményebb és legizzasztóbb otthoni kardióedzésekhez kifejlesztett mágnesfékes szobabicikli, amely kiváló minőségű és remek ár-érték aránnyal rendelkezik. A termék garanciája 1 év.
[Részletek...]Robust Park Szobakerékpár

45 900 Ft
39 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 6 000 Ft


Megnyerő alapmodell egyenesen a Robust műhelyéből. Kedvező ára mellé kiváló minőséget és biztonságos használatot kapunk. Felszereltsége lehetővé teszi, hogy teljes értékű kardió edzéseket végezzünk az otthonunkban.
[Részletek...]


Robust Piano szobabicikli

42 900 Ft (27 % áfával)


Robust Piano szobabicikli - Hatékonyság és kis helyigény A Robust Piano szobakerékpárban a sportosan elegáns megjelenéssel párosuló stabil vázszerkezet és az egyenletes hajtású 8 fokozatban állítható mágnesfékrendszer kiváló edzésélményt produkál.
[Részletek...]Robust C1 szobakerékpár

42 900 Ft (27 % áfával)


Robust C1 szobakerékpár Robust C1 kezdjük el a mozgást otthonunkban ezzel a kis költségű géppel. jobb közérzet fittebb életünk lehet
[Részletek...]


Robust Spirit szobabicikli

49 900 Ft
44 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 5 000 Ft


Robust Spirit szobabicikli Robust Spirit szobakerékpár - Önmagáért beszél A Robust Spirit formatervezését tekintve egy látványos és minden szempontból modern szobakerékpár, ami már ránézésre is remek választás. A kényelmes ülés, a nagy és kiegyens
[Részletek...]Robust Origo Szobakerékpár

54 900 Ft (27 % áfával)


Versenyképes, remek árcédulával ellátott alapmodellel kíván hozzájárulni a sportolás élményéhez a Robust. Testreszabása könnyen végrehajtható. Minden fontos funkcióval rendelkezik.
[Részletek...]


Robust Meta szobakerékpár

59 900 Ft (27 % áfával)


Helytakarékos és masszív vázszerkezettel rendelkező, otthoni felhasználásra készült szobakerékpár. A Robust márkához híven minősége kiváló, ára pedig megfizethető. A termék jótállása 1 év.
[Részletek...]Robust Focus szobakerékpár

79 900 Ft
69 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 10 000 Ft


Robust Focus szobakerékpár - A legújabb Robust ergométer A Focus a Robust szobakerékpárok ergométer családjának a legújabb tagja. Állítható kapaszkodójának, valamint nem csak függőlegesen, hanem vízszintesen is szabályozható ülésének köszönhetően
[Részletek...]


Robust Core háttámlás szobakerékpár

69 900 Ft (27 % áfával)


Háttámlás kialakítású, igen kényelmes és remek minőségű, mágnesfékes szobakerékpár, amelynek segítségével otthonunkba varázsolhatjuk az aktív kikapcsolódás és sportolás egyik legjobb formáját.
[Részletek...]Robust Turbo speed bike szobabicikli

79 900 Ft (27 % áfával)


Robust Turbo Speed Bike szobabicikli spiningeljen otthonában. nem muszáj közösségbe menni otthon is letekerheti a stresszt-feszültséget
[Részletek...]


Robust Premium Cardio ergométer

119 900 Ft
89 899 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 30 001 Ft


Otthoni felhasználásra tervezett, prémium minőségű ergométer. Kényelem és sokoldalú beállíthatóság jellemzi. Általa örömteli lesz minden kardió edzés. A termék két év garanciával rendelkezik.
[Részletek...]Kettler Axos Cycle M szobakerékpár

89 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Axos Cycle M szobakerékpár kezdők és haladó számára egyaránt ajánlott. 8 fokozatban állóható edzésmódszere, és könnyen kezelhető computere minden igényt kielégít.
[Részletek...]


Kettler Giro M szobakerékpár

99 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Giro M szobakerékpár Európában az egyik legnépszerűbb szobakerékpár. 8 fokozatban állítható, lendkereke 6kg-os. A kapaszkodóba épített pulzus vezérlője pedig a biztonságért felel.
[Részletek...]Kettler Axos Cycle M-LA Szobakerékpár

104 900 Ft (27 % áfával)


Kényelmes, könnyedén és gyorsan beállítható szobabicikli a Kettlertől. Belépő szintű modell kiváló árazással.
[Részletek...]


Kettler Giro S1 Szobakerékpár

107 900 Ft (27 % áfával)


Hagyományos kialakítású, mágnesfékes szobakerékpár a kardió gépek egyik legnevesebb gyártójától, a Kettlertől. Kényelmes és biztonságos modell, amelyen örömteli élmény a tekerés. Otthoni felhasználásra alkalmas kardió eszköz.
[Részletek...]Kettler Polo M szobabicikli

113 900 Ft (27 % áfával)


Kettler Polo M szobakerékpár - A formabontó tervezés és színvilág új tagja Üdvözöljük az alakformálás új világában! A Kettler Polo M szobakerékpár nem csak egyszerűen a használhatóságával fogja lenyűgözni felhasználóját, hanem az egyedi szín és formavi
[Részletek...]


Robust Premium Supra Szobakerékpár

139 900 Ft
119 899 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 20 001 Ft


Csendes, mindig egyenletes tekerést biztosító fékrendszerrel és nagyméretű, pontos adatokat szolgáltató kijelzővel felszerelt, otthoni felhasználásra alkalmas ergométer. Prémium minőség és megbízhatóság a Robust jóvoltából.
[Részletek...]Robust Evolution háttámlás szobakerékpár

139 900 Ft
119 899 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 20 001 Ft


A Robust evolution modelle rendkívül kényelmes és biztonságos, aktív időtöltéssé varázsolja az izzasztó kardió edzéseket. Kontrasztos és modern színei és formái vonzzák a tekinteteket.
[Részletek...]


Kettler Axos Cycle P szobakerékpár

124 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Axos Cycle P szobakerékpár vonzó külseje és magabiztos megjelenése szemet gyönyörködtető látvány. Emellett természetesen kiváló paraméterek jellemzik.
[Részletek...]Master R50 ergométer

159 000 Ft
125 000 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 34 000 Ft


Dinamikus és új dizájnnal megáldott, sokoldalúan testreszabható és igen megbízható szobakerékpár, amely otthoni felhasználásra ajánlott. Felszereltsége és kiváló ára kategóriájának élére emeli.
[Részletek...]


Pro-Form Slide Touch 6.0 szobakerékpár

125 000 Ft (27 % áfával)


Akár mindennapos otthoni használatra tervezett magas minőségű ergométer. Legfontosabb tulajdonságai a kényelem, magas felszereltség és a megbízhatóság. A termék garanciája 1 év.
[Részletek...]Kettler Giro S3 Szobakerékpár

129 900 Ft (27 % áfával)


A Giro S3-as modellében a minőség, megbízhatóség és széleskörű felszereltség harmonizál. Nincs más teendője, csak kényelmesen és változatosan végigtekernie az edzéseket, amellyel sokat tesz az egészsége érdekében.
[Részletek...]


Schwinn 130i szobakerékpár

149 900 Ft
134 899 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 15 001 Ft


Sokoldalú és kiváló minőségű otthoni használatra javasolt szobakerékpár. Igen magas felszereltséggel rendelkezik. USB és MP3 lejátszó csatlakoztatási lehetőség. Beépített ventillátorral is rendelkezik.
[Részletek...]Tunturi GO Bike 30 szobakerékpár

139 900 Ft (27 % áfával)


Otthoni felhasználásra alkalmas kiváló minőségű szobakerékpár, amely kényelmével, megbízhatóságával és jó felszereltségével próbál teret nyerni a kardiógépek népes piacán.
[Részletek...]


Kettler Giro P szobakerékpár

139 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Giro P szobakerékpárok az otthoni felhasználás egyik legjobb terméke. Fékrendszere mágnesen, mely 16 fokozatos lehetőség bíztosít felhasználója számára. Könnyen szállítható termék!
[Részletek...]Kettler Golf M szobabicikli

142 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Golf M egy újgenerációs, megbízható szobakerékpár.Az edzéshatékonyság érdekében számos megszokott és új funkcióval bíró eszköz.Legyen egészséges a Kettlerrel.
[Részletek...]


Kettler Axos Cycle P-LA Szobakerékpár

144 900 Ft (27 % áfával)


A Cycle P-LA vonzó külsején megakad a vásárlók szeme. Igazi erénye azonban a felszereltségében és megbízhatóságában rejlik. Mozogjon otthon, mozogjon a Kettlerrel!
[Részletek...]Kettler Golf C2 Szobakerékpár

149 900 Ft (27 % áfával)


A népszerű és remek Golf modell utódja, felszerelve mindazzal, amitől élvezetté válik a kardiózás. Működtetése könnyű és felhasználóbarát. Üléspozíciója könnyen állítható és hosszabb időtartam alatt is kényelmes.
[Részletek...]


NordicTrack VX400 szobakerékpár

159 000 Ft (27 % áfával)


Hagyományos, ülő kialakítású, otthoni felhasználásra tervezett szobakerékpár a NordicTrack "műhelyéből". Kiváló minősége és felszereltsége alapján az egyik legjobb választás bármely felhasználó számára.
[Részletek...]Robust Premium Luxor háttámlás ergométer

159 900 Ft (27 % áfával)


Ismerjék meg és fedezzék fel a Robust háttámlás kialakítású prémium szobakerékpárját. A kontrasztos színek és remek dizájn mellett minőségét és felszereltségét sem érheti semmilyen panasz.
[Részletek...]


Spinner R1 Spinning Bike

159 900 Ft (27 % áfával)


A Spinner a legoptimálisabb kialakítással és felszereltséggel ruházta fel az R1 modellt, hogy a tekerés mindig a legkiválóbb élményt nyújtsa a tulajdonos számára.
[Részletek...]NordicTrack GXR 4.2 - Szobakerékpárok

189 000 Ft
169 000 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 20 000 Ft


NordicTrack GXR 4.2 - Szobakerékpárok Gyártó: NordicTrack A NordicTrack jelentős múlttal rendelkezik a teljes testedzés terén, professzionális fitneszgépeit azoknak készítette és készíti a jövőben is, akik a kihívást látják az otthoni testedzésben.
[Részletek...]


Tunturi GO Bike 50 ergométer

189 900 Ft
169 901 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 19 999 Ft


A Tunturi minőségben, megbízhatóságban és ár-érték arányban is rendkívül jól eltalált szériájának egyik tagja. Otthoni felhasználásra javasolt mágnesfékes konstrukció, amely kényelmes és csendes is. A termék jótállása kettő év
[Részletek...]Kettler E1 ergométer

179 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler E1 ergométer az egyszerűség és minőség szobabiciklije. 150 kg-os maximális terhelhetősége is arról tanúskodik, hogy masszív és erős vázszerkezettel bír.
[Részletek...]


Kettler Racer 1 speed bike

194 900 Ft (27 % áfával)


Kettler Racer 1 speed bike
[Részletek...]NordicTrack U60 Szobakerékpár

249 000 Ft
199 000 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 50 000 Ft


Innovatív, kontrasztos színekkel, megnyerő külsővel ellátott szobabicikli a NordicTrack kínálatában. Használata által a kardió edzések kényelmes és változatos időtöltéssé válnak.
[Részletek...]


Spinner R3 Spinning Bike

199 900 Ft (27 % áfával)


A Spinner a legoptimálisabb kialakítással és felszereltséggel ruházta fel az R3 modellt, hogy a tekerés mindig a legkiválóbb élményt nyújtsa a tulajdonos számára.
[Részletek...]Kettler Axos Cycle R háttámlás szobakerékpár /Fehér/

209 900 Ft (27 % áfával)


Formabontó és egyedi design-nal felvértezett, ergonómikus és modern formába öntött háttámlás szobakerékpár. Mozogjon otthonában a legnagyobb kényelemben.
[Részletek...]


Kettler E3 ergométer

209 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler E3 ergométer a szívünk és szervezetünk érdekében nagy lehetőséget nyújt a szobabiciklik világában. Elektromágneses fékrendszere és egyszerű kezelhetősége erőt és kényelmet ad.
[Részletek...]NordicTrack GX 5.4 Szobakerékpár

215 000 Ft (27 % áfával)


Sportoljon az otthonában és tegyen az egészségéért a NordicTrack remek kardió gépének használata közben. Biztonságos, kényelmes üléspozícióval rendelkező, jól felszerelt modell.
[Részletek...]


Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár

224 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár fekete színű változata.
[Részletek...]Kettler Giro R háttámlás szobakerékpár

224 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Giro R háttámlás szobakerékpárok a maximális kényelemért és biztonságért felelnek. Háttámlája kényelmes és maximális komfortérzetet nyújt az edzés során. Fehér színű változat.
[Részletek...]


Tunturi Go Bike R 30 háttámlás szobakerékpár

229 900 Ft (27 % áfával)


Kiváló minőségű, háttámlás szobakerékpár, amely akár minden napos otthoni felhasználásra ajánlott. Próbálja ki a Tunturi, egyedülálló kényelmet és élményt nyújtó termékét.
[Részletek...]Schwinn 270i háttámlás szobakerékpár

259 900 Ft
229 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 30 000 Ft


Kiváló minőségű, innovatív megjelenésű, kényelmes és megbízható ergométer a Schwinn kerékpárgyártó kínálatából. A termék jótállása kettő év
[Részletek...]


Spinner S1 Spinning Bike

239 900 Ft (27 % áfával)


A Spinner a legoptimálisabb kialakítással és felszereltséggel ruházta fel az S1 modellt, hogy a tekerés mindig a legkiválóbb élményt nyújtsa a tulajdonos számára.
[Részletek...]Tunturi Pure Bike 2.1 ergométer

239 900 Ft (27 % áfával)


Hagyományos kialakítású, elegánsan egyszerű és kifinomult megjelenésű szobakerékpár. A Tunturi márkához hűen ez is egy kiváló minőségű és megbízható darab, amely az otthon sportoló közönséget célozza meg.
[Részletek...]


NordicTrack R65 Háttámlás Szobakerékpár

249 000 Ft (27 % áfával)


Számos edzésprogrammal és kényelmi funkcióval ellátott mágnesfékes ergométer. Háttámlás kialakítása különösen ajánlott a hát- és gerincproblémákkal küzdőknek. Masszív, nagy teherbírású modell.
[Részletek...]Tunturi Go Bike R 50 háttámlás ergométer

259 900 Ft (27 % áfával)


Prémium minőségű, megbízható, és háttámlás kialakításának köszönhetően igen kényelmes, otthoni felhasználásra tervezett szobakerékpár. A termék garanciája kettő év.
[Részletek...]


Kettler Racer 3 speed bike

264 900 Ft (27 % áfával)


Kettler Racer 3 speed bike
[Részletek...]Kettler SPEED 3 speed bike

269 900 Ft (27 % áfával)


Kettler SPEED speed bike
[Részletek...]


Kettler SPEED 5 speed bike

299 900 Ft (27 % áfával)


Tekintse meg a Kettler prémium kategóriájú és minőségű spinning kerékpárját. Minden egyes alkatrésze a kényelem és a használhatóság maximalizálása érdekében lett fejlesztve.
[Részletek...]Tunturi Pure Bike 4.1 Ergométer

319 900 Ft (27 % áfával)


Prémium minőségű és felszereltségű, otthoni felhasználásra tervezett szobakerékpár, amelynek design-ját az egyszerű és letisztult formák jellemzik. Legyen Ön is tagja a Tunturi kardió gép tulajdonosok népszerű és elégedett táborának.
[Részletek...]


Tunturi Go Bike R 70 háttámlás generátoros ergométer

319 900 Ft (27 % áfával)


A tunturi Go Bike háttámlás szériájának csúcsmodelle. Ez az ergométer generátoros rendzserrel készült, tehát nincs szükség hálózati csatlakozásra a használatához.
[Részletek...]Spinner Sprint Premium Spinning Bike

339 900 Ft (27 % áfával)


A Sprint Premium nem csak a nevében prémium. A gyártó új távlatokat nyit a spinning kerékpárok piacán ezzel a modellel. Használata mindig biztonságos és kényelmes. A tekerés mindig tökéletesen egyenletes.
[Részletek...]


Kettler E7 ergométer

339 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler E7 ergométer a német márka egyik legjobb és legsikeresebb terméke. Csúcsminőséget képviselő technikai paraméteekkel bíró szobakerékpár, természtesen maximális kényelemmel.
[Részletek...]Platinum Pro by Tunturi Sprinter kerékpár

369 900 Ft (27 % áfával)


Platinum by Tunturi Sprinter kerékpár - Nem csak megszállottaknak A Platinum by Tunturi tervezőmérnökei ezt a direkt hajtású verseny szobakerékpárt kifejezetten professzionális használatra álmodták meg, hiszen elképesztő paraméterekkel rendelkezik.
[Részletek...]


Tunturi Pure Bike R 4.1 háttámlás ergométer

419 900 Ft (27 % áfával)


Kiváló minőségű, háttámlás kialakítású szobakerékpár a Tunturi prémium kategóriás kínálatából. Felszereltsége és megbízhatósága kategóriájának csúcsára emeli.
[Részletek...]Kettler Axiom ergométer

439 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler Axiom ergométer profi minőséget és megbízható működést kínál vásárlója számára. A német minőség a garancia arra, hogy mindennapi edzése zavartalan és eredményes legyen.
[Részletek...]


Schwinn Airdyne AD8 Airbike

449 900 Ft (27 % áfával)


Légellenállásos fékrendszerrel ellátott airbike. LCD kijelzője mindig gyors és pontos, amelyről több edzésprogram is vezérelhető. Maximális teherbírása kimagaslóan nagy.
[Részletek...]Tunturi Pure Bike 6.1 ergométer

489 900 Ft (27 % áfával)


Kifinomult és letisztult formavilágot mutat be a Tunturi Pure Bike 6.1. Használata közben öröm és élmény minden edzés. A termék garanciája 3 év.
[Részletek...]


Kettler RE7 háttámlás ergométer

495 900 Ft (27 % áfával)


Kettler RE7 háttámlás ergométer - Kényelem és biztonság mindenek felett A Kettler RE7 háttámlás ergométer az RX7 modell tovább fejlesztett, külsőleg átalakult változata. Tervezésekor a mérnökök a kényelmet a biztonságot, valamint a sokoldalúságot helye
[Részletek...]Tunturi Pure 10.0 ergométer

569 900 Ft
499 900 Ft (27 % áfával)
Megtakarítás: 70 000 Ft


Tunturi Pure 10.0 ergométer Ajándék Robust Pulzusmérő óra jeladó övvel Tunturi Pure 10.0 szobakerékpár - Megalkuvás nélkül A Tunturi vadonatúj Pure sorozata már a nevében is magában rejti a gyártó filozófiáját, mivel minden gépét a letisztultság, e
[Részletek...]


Kettler ERGO S speed bike ergométer

529 900 Ft (27 % áfával)


A Kettler ERGO S Speed bike ergométer kategóriája egyik legjobb megjelenésítő és legmegbízhetóbb terméke. Innovatív külső és megbízható teljesítmény jellemzi.
[Részletek...]Tunturi Pure Bike 8.1 Ergométer

549 900 Ft (27 % áfával)


Kifinomult és letisztult formavilágot mutat be a Tunturi Pure Bike 8.1. Használata közben öröm és élmény minden edzés. A termék garanciája 3 év.
[Részletek...]


Kettler RECUMBENT S háttámlás ergométer

589 900 Ft (27 % áfával)


Háttámlás kialakítású ergométer a Kettler kínálatából. Kiváló minőségével, megbízhatóságával és kiemelt kényelmével hódít a vásárlók között.
[Részletek...]Kettler Racer 9 speed bike

589 900 Ft (27 % áfával)


Prémium kategóriás szobakerékpár a Kettler felső kategóriás kínálatából, amely a versenykerékpározás élményét próbálja elhozni otthonába.
[Részletek...]


Tunturi Pure Bike 10.1 Ergométer

649 900 Ft (27 % áfával)


Kifinomult és letisztult formavilágot mutat be a Tunturi Pure Bike 8.1. Használata közben öröm és élmény minden edzés. A termék garanciája 3 év.
[Részletek...]Kettler Racer S speed bike ergométer

699 900 Ft (27 % áfával)


Kettler Racer S speed bike ergométer
[Részletek...]


Platinum Pro by Tunturi Ergométer

729 900 Ft (27 % áfával)


Professzionális ergométer a Tunturitól. Meglepő és új design-ja szemet gyönyörködtető és figyelemfelhívó. Könnyen, gyorsan és maximális biztonságban használható modell. Felszereltsége tekintélyt parancsoló.
[Részletek...]Platinum by Tunturi háttámlás szobakerékpár

799 900 Ft (27 % áfával)


Platinum by Tunturi háttámlás szobakerékpár - Tökéletes kényelem, hatékony edzés A Platinum by Tunturi háttámlás szobakerékpár a hipermodern formatervezés éa a masszív megjelenés elegyét ötvözi magában.
[Részletek...]


Platinum Pro by Tunturi háttámlás ergométer

949 900 Ft (27 % áfával)


A Platinum Pro by Tunturi háttámlás szobakerékpárban minden együtt szerepel ami a tökéletes kardió géphez szükségeltetik. A gyártó hírnevéhez hű minőség és biztonság, amelyhez kompromisszummentes felszereltség és remek design társul.
[Részletek...]
  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»


Tételek #  
Találatok 1 - 72 / 72

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból