Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Általános üzletszabályzat

Tisztelettel köszöntjük az ELITE FITNESS vásárlói és érdeklődői között!
Kérjük, üzletszabályzatunkat figyelmesen olvassák el, mielőtt első vásárlásukat elkezdenék!

Tisztelettel Elite fitness Team

 

Eladó adatai:
Elite fitness - fitness & wellness webáruház
Elite Team 25 Kft.

 

Székhely:
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál. u 78.

 

Telephely (ügyfélszolgálat):
4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál. u 78.


Elektronikus ügyfélszolgálat: 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


(Fitness-Wellness, Szaküzlet, Webshop és szerviz. Vevőszolgálatunk a fenti telephely címeken érhető el!
Kérdések és panaszok esetén írjon, hívjon vagy keressen fel bennünket!
Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!)

Cégjegyzékszám: 15-09-073457, Bejegyző bíróság: Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Bíróság

Cég statisztikai számjele: 14535024-4791-113-15
 
Bankszámlaszám:
Unicredit Bank
10918001-00000061-34690009


Adószám:
14535024-2-15

Uniós adószám (UID): 
HU14535024


Csomagküldő nyilvántartási szám:
2007.02.28 -i 25/2007-es kormányrendelet alapján már nem kell!


Elérhetőségek:
 
Mobil: +36 70 398 88 88

Szerviz: 
+36 70 398 88 88
Web: www.elitefitness.hu   
Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyitvatartás:
Webshop: Non-stop


Általános tudnivalók, vásárlási feltételek:
Az Elite fitness-fitness&wellness web áruházban történő vásárlásokat személyesen, interneten, , e-mailben és telefonon adhat le. Webáruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, és elfogadja jelen üzletszabályzatunkat, magára nézve kötelezőnek tekinti azt. Az Elite fitness Webshopban történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, és tisztában van a rendelés menetével. A webshopban történő böngészéshez, adatok megtekintéséhez, árak láthatóságához nem szükséges regisztrálni, ezeket bárki adatai megadása nélkül , szabadon megteheti. Azonban a tényleges vásárláshoz már szükség van regisztrációra (lásd Regisztráció pont).
Az árukészlet státusza naponta többször kerül frissítésre, minden termékből a webshop hibátlan működése végett a rendszer 1-1 db-ot megjelenít, de ez nem minden esetben fedi a valóságot!

Rendelése elküldése után, kap tőlünk egy megerősítő/visszaigazoló e-mailt, melyben ellenőrizheti rendelését, adatait. Miután leadta a rendelését, valamilyen módon (telefon, e-mail) felkeressük Önt, és elküldjük a szállítási költségeket. (lentebb részletezzük)

Ha valamilyen technikai probléma folytán nem sikerülne regisztrálnia, vagy rendelnie, kérjük keressen fel bennünket, írjon e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges -ra vagy hívjon a +36 70 398 88 88-as telefonszámon!

 

Felelősség korlátozása:
Az Elite fitness Webshopban történő vásárlás feltételezi a felhasználó részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

AZ Elite fitness Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Elite Fitness internetes üzlet akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy hagyományos, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

Az Elite Fitness Webáruház bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik árát, vagy határidejét. A változás az Elite Fitness Webshop weblapján történt megjelenés időpontjától lép életbe.

Az Elite Fitness&Wellness szakáruház bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és/vagy magát az Elite fitness-fitness&wellness Webshopot, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, az Elite Fitness-Wellness szaküzlet nem vonható felelősségre, ha így tesz.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Elite Fitness. Bármelyik vásárló, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, nem jogosult vásárolni a továbbiakban.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Elite fitness Fitness&wellness Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


Termékek árai:
Az eladási ár/Elite Fitness Fitness& wellness kiskereskedelmi ára/ mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is (bruttó ár). Az Elite Fitness-Wellness Webshop fenntartja a jogot, hogy saját eladási ár-árképzést alkalmazzon, illetve exkluzív árakon és/vagy ajándékok biztosításával forgalmazza a termékeket, így az áraink nem biztos, hogy egybeesnek az importőr, vagy a gyártó által ajánlott kiskereskedelmi (eladási) árakkal, vagy bármelyik fizikai üzlet áraival.

Kiemelt partnerré válhat minden vásárlónk aki 400 000 Huf felett vásárol

A termékek árai nem tartalmazzák a szállítási költségeket!!!

Regisztráció:
Lásd a Használat szabályi menüpontot.


Fizetési módok:
Az Elite Fitness fitness&wellness Webáruházban lehetősége van számláját az alábbi fizetések egyikével kiegyenlíteni: átutalással, utánvéttel, személyes fizetéssel, hamarosan az oldalon történő bankkártyás vagy hitelkártyás fizetéssel, egészségpénztár kártyákkal (a shop bal oldalán lent található felsorolás szerinti kártyákkal).

 

Szállítási módok, feltételek, díjak:
Az Elite fitness áruház  kizárólag futárcégekkel vagy saját autóival szállítja / szállíttatja a csomagokat.
Három futár céggel dolgozunk: DT Express, GLS Hungary, DHL.

A GLS 0,1-40 kg-ig szállít bel- és külföldön egyaránt.
A DT Express 0,1-600 kg-ig szállít, kizárólag belföldön.

A DHL 0,1 kg-tól 1000kg -ig szállít bel és külföldön, közuti és légi szállítóeszközökkel.
Mind három futárcég beszedi az utánvétek összegét, de kezelési költséget számít fel, ami általában a beszedett érték 1 %-a!
Mind három futárcégnél a honlapjukon található hiteles árlista!
AZ Elite fitness-fitness&welnss nem vállal felelősséget a futárcégek áraiért. www.dtexpres.hu ; www.gls-hungary.com ; www.dhl.hu

Raktáron lévő termékeinket 48 órán belül házhozszállítjuk! (munkanapokon)
Általános esetben 2-3 hét alatt be tudjuk szerezni szinte az összes terméket!
Esetenként lehetnek eltérések, ezekért az eltérésekért az Elite fitness nem vállal felelősséget! Ilyen esetek lehetnek, pl: a gyár megszünteti a terméket, nem tudják időre szállítani a kért termékeket... stb.

Megrendelésnél, kérjük, adja meg pontosan a szállítási címet, elérhetőséget, és megjegyzésként az otthontartózkodási időpontját! Megrendelése után felkeressük Önt, és pontosítjuk a szállítási költséget!


Vásárlástól való elállás joga:
A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mail üzenetben vagy telefonon. Figyelem, az e-mail üzenetek sokszor hosszasan keringenek a szerverek között, a kiszállítás előtti elállás kérelmének figyelembevételéhez a mi levelező programunkba való beérkezés tényleges idejét tudjuk értelemszerűen elfogadni, és nem a levél feladásáét!

Természetesen kiszállítás előtti elállásnak minősül az is, ha a megrendelt terméket nem tudjuk valójában éppen szállítani, és annak érkezése ésszerűtlenül hosszú időt venne igénybe. Ekkor is foganatosítható az elállás joga, illetve a rendelés módosítása kérhető. A kiszállítást megelőző elállás esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli!

A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy az értékesítő az elállási jogról szóló tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc munkanapos elállási határidő lejárta előtt az értékesítő a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e) hírlap, folyóirat és időszaki lap terjesztésére vonatkozó szerződés esetében;

f) szerencsejáték-szerződés esetében.


Garancia, szavatosság:
Az elite fitness, vagy beszállítóink, a gyártók és az importőrök az eladott árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalnak. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Egyes termékeinkre a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet a mérvadó.

Az árukat az adott termékekre vonatkozó előírások szerint (Kermi, Meei, HIF, OÉTI, ÁNTSZ, stb. által jóváhagyott kivitelben) szállítjuk. Az áru átadásakor minden berendezéshez, illetve készülékhez a hatályos törvényi előírások alapján biztosítunk magyar nyelvű kezelési utasítást, minőség- vagy áruosztály-besorolást és garanciajegyet.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben köteles kicserélni, ha azok bizonyítottan hibásak.

Termékeinkre 1-3 évig vállalunk garanciát! Egyes termékeinkre egyéni garancia vonatkozik!


Adatvédelem:
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez.

Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja (pl. futár cégek). Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.


Szerviz:
Szervizünket keresse a +36 70 398 88 88-as telefonon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen.

Saját márkájú termékeink garanciális szervizelését a bejelentéstől megbeszélt időpontban rugalmasan megkezdjük.

Termékeinkre 1-3 év garanciát vállalunk.

Természetesen lehetőség van ennek a garanciának a meghosszabítására, abban az esetben, ha karbantartási szerződést köt velünk, mely esetenként eltérő lehet.

Bármilyen edzés- és táplálkozási-program elkezdése előtt
konzultáljon orvosával,
gyógyszerészével és / vagy edzőjével!

 

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból