Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Szolgáltatásaink

Online személyi edzés, Táplálkozási tanácsadás

Tisztelettel üdvözöljük Fitnesz szaküzletünkben!
Személyi edzőnk szívesen várja önöket, ha testükkel nincsenek megelégedve! Akár izmosodni vagy éppen fogyni szeretnének.
Egyszerűen csak írják meg az e-mail címünkre problémájukat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
Komplett edzéstervet, ill. étrendet állít össze fitneszedzőnk csakis önnek személyre szabva!
A mi ajánlatunk korrekt, hisz több év munkája tapasztalata és nem kevés energiája fekszik trainerünknek abban, hogy a legjobb edzést, étrendet állítsa össze önnek!
A Fitnesz termekben dolgozó edzők havi díjaihoz képest: 20000-35000 Ft-os nagyságrendben, ami egy hónapra érvényes!!!

A mi ajánlatunk: 12000ft 20% áfával
Tartalmazza: Edzésterv+étrend több hétre lebontva! Ezt a szolgáltatásunkat azoknak a hölgyeknek, s uraknak a figyelmébe ajánljuk, akik önbizalom hiány miatt, nem mernek fitness stúdiókba járni vagy otthon szeretnének egészségük érdekében egy lépést tenni!
Minden kedves ügyfelünk felé teljes diszkrécióval járunk el! Hívja bizalommal testépítő és fitnesz edzőnket!

 

Szerviz

SZOBAKERÉKPÁROK, FUTÓPADOK, ELLIPSZISJÁRÓK-CROSSTRAINEREK, TAPOSÓ-LÉPCSŐZŐGÉPEK javítása felújítása karbantartása!!!

Általunk forgalmazott FITNESZ és WELNESZ termékek garanciális szervizelését, üzembe helyezését, karbantartását vállaljuk!

AZ Elite Fitnesz szaküzlet szervize vállal még:
Használt kondi gépek, kardió gépek, futópadok, cross trainerek, ellipszis járók, felújítását szervizelését!
Fitness stúdiók, konditermek - legyen vállalati vagy sportegyesület - karbantartását, szervizét.
Általunk forgalmazott kiváló minőségű testépítő-fitness gépek mind megbízható /ELITE/ minőséget képvisel Pl.: Kettler, Life Fitness, Horizon, Finnlo, Hammer, Robust, Tunturi, BH, Polar.
Még nagyobb igénybevételnek kitett Profi Fitness stúdióba prezentált márkáink: Startrac, Elite-Fitness, Spinning, BH, Hi-Power, Life fitness, Tuff-stuff!

Elérhetőség:
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel: +36 70 398 88 88

 

Fitness centrumok kialakítása

Tisztelt Hölgyem, Uram!
Ha ön szeretne egy jól profitáló vállalkozást a fitnesz&wellness világában, a legjobb kezekbe kerül az ELITE FITNESS szakembereinek segítségével!
Hisz nemcsak kiváló minőségű kondi-fitnesz gépeink biztosítják az ön sikerét, hanem saját designerünk segít a legmegfelelőbb trend dizájnt megtervezni az ön sikeres vállalkozásához!
A legkorrektebb feltételek, árak biztosításával segítjük önt, hogy egy sikeres vállalkozást működtessen!
Mert mi valljuk, hogy nemcsak terméket, termékeket vásárol meg tőlünk, hanem egy profi szolgáltatást, jó kapcsolatot!
Tisztelettel!   
Cégvezető: Jurkó Attila
 

Házhozszállítás

Az Elite fitness áruház  kizárólag futárcégekkel vagy saját autóival szállít/ szállíttat.
Három futár céggel dolgozunk: DT Express, GLS Hungary, DHL.

Raktáron lévő termékeinket 48 órán belül házhozszállítjuk! (munkanapokon)
Általános esetben 2-3 hét alatt be tudjuk szerezni szinte az összes terméket!
Esetenként lehetnek eltérések, ezekért az eltérésekért az Elite fitness nem vállal felelősséget! Ilyen esetek lehetnek, pl: a gyár megszünteti a terméket, nem tudják időre szállítani a kért termékeket... stb.

Megrendelésnél, kérjük, adja meg pontosan a szállítási címet, elérhetőséget, és megjegyzésként az otthontartózkodási időpontját! Megrendelése után felkeressük Önt, és pontosítjuk a szállítási költséget!

A DT EXPRESS Kft. Kiszállítási díjai:

 súlyhatár Fuvardíj bruttó
 1 kg1250 Ft

 5 kg

1565 Ft
 10 kg1875 Ft
 20 kg4125 Ft
 30 kg4500 Ft
 40 kg5000 Ft
 50 kg5375 Ft
 60 kg6000 Ft
 70 kg6750 Ft
 80 kg7125 Ft
 90 kg7500 Ft
 100 kg8250 Ft
 200 kgsúlypótlék 35
 300 kgsúlypótlék 30
 600 kgsúlypótlék 25

Kp. Beszedési költség 1%, min. 500 Ft 
Visszáru szállítás 50%, min. 1000 Ft 

Súlykorlátozás: 600 kg feletti küldeményt csak két részletben történő kiszállítással vagy km-tarifa alapján tudjuk elvállalni (120 Ft/km).

Egyéb tudnivalók:
- térfogatsúlyos küldemények esetén a fuvardíj alapja: 1m3 = 100 kg
- a küldemények felvételére és leadására szolgáló idő átlagosan 15 perc. 30 perc után várakozási díjat számítunk fel. Egy címen maximum 1 órát tudunk várakozni.

Felelősség, árubiztosítás:
A DT Expressz Kft. Teljes körű anyagi felelősséget vállal a rábízott áruért az áruátvétel pillanatától az áru címzetthez történő kiszállításáig, amennyiben a feladó a kereskedelmi forgalomban szokásos csomagolással ellátta. Cégünk minden káreseményre kiterjedő Vagyonőr, Szállítmány és Kezességi Biztosítással rendelkezik.

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból