Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Tudjunk meg többet a futópad funkciókról

Tudjunk meg többet a futópad funkciókról

Sok különböző komplex része van egy futópad-nak, sokkal több, mint egy elliptika, evezőgép vagy szobakerékpár gépnek lehet .
Az alábbiakban vázoljuk a futógép legfontosabb jellemzőit:

• Futópad Garancia - Futógép vásárlásánál mindíg törekedjünk a jó garanciális háttérre. A garancia legtöbbször a motor , az alaplap és a váz részekre vonatkozik, ha ezek garanciálisak, akkor lteljesen megnyugtató lehet a futópad / futógép vásárlása.  Mindíg győződjünk meg róla, hogy a futópad vásárlásakor vagy kiszállításakor jótállási igazolást kapunk. Nézzük meg mindíg, hogy nem csak egyes részei garanciálisak a futópadnak.
 
• Futópad Méretek - Ellenőrizze, hogy a kiválasztott futópad méretei megfelellnek az előre kválasztott hely méreteivel. Ha a hely szűk érdemes egy összecsukható futópadot vásárolni. Továbbá ügyeljen arra, hogy  fali aljzat közel helyeszkedik el a futópad-hoz, mivel nem ajánlott a futópad hosszabbítóval történő elektromos ellátása.
 
• Futópad Motor - A futópad motor legfontosabb része minden futópad-nak. Otthonra mindíg olyat válasszunk ami legalább 1,5 HP (lóerős) folyamatos teljesítményt biztosít, általános használatra.  Ha azt tervezzük, hogy sokat használjuk a futógépet hosszú távú futásra, akkor érdemes a 3.0 HP motorral ellátott vagy ennél nagyobb ( általában látható a kereskedelmi futópadok ) futógépet vásárolni
 
• Futópad Futószőnyege - A  gumírozott szőnyeg másik fontos része a futópadnak. Mindíg olyat vásároljunk ami elég széles és kényelmes ahhoz, hogy fussunk rajta. Ha csökkenteni szeretnénk ízületeink terhelését, akkor érdemes minőségi futócipőt használni.

• Futópad váz -  általában kétféle futópad váz/keret létezik, alumínium vagy acél. Az acél előnyösebb, mert megnövelt súlynál  is a futópad stabil marad, míg az alumínium sokkal könnyebb. Két módon csatlakozhat a váz a futópad alapjához, vagy csavarozva vagy hegesztve. Csavarozással készített keret nem olyan erős vagy masszív, mint hegesztett keret. A hegesztett váz legtöbbször minőségi (és általában látható a kereskedelmi futópad-nál ) futógép-nél megtalálható.
 
• Futópad emelkedése (ferde emelkedés) - két típusú emelhető futópad létezik, kézi vagy motoros állítású. Manuálisan  állítható dőlésszög általában  az olcsóbb futópad tartozéka, míg motoros állítás a magasabb költségű futópadokban található.
 
• Futópad hengerek - A hengerek jellemzően a leginkább figyelmen kívül hagyott tényezői a futógépnek.  Általában a nagyobb átmérőjű henger tovább fog tartani, mivel ezeknél hosszabb időt vesz igénybe egy teljes fordulat.
 
• Futópad futófelület - A futópad futófelülete általában fából készült. A fautófelület faanyaga gyártótól függően változhat. Alacsonyabb költségű futópadok jellemzően forgácslap alapúak, míg a nagyobb költségű futópadok MDF (közepes sűrűségű farostlemez) futófelületet használnak. MDF jobb, mert sokkal nagyobb erők képes elbírni a forgácslappal szemben.
 
• Futópad rugalmasság - kocogás vagy futás közben minden alkalommal az izületeket  nagymértékű terhelés éri. a terhelés mértéke függ a felület kialakításától és rugalmasságától. Futópadoknál gyakran használnak gumi, vagy rugós ellenállást, azért hogy megpróbálják csökkenteni a lábakra és izületekre ható terhelés és erő mértékét. Vannak fejlettebb típusú futópad-ok is, ahol a gumis  vagy rugós  rugalmassági modulusz helyett úgynevezett változtatható durometeres elasztomert használnak. Ennél a tompításnál jellemzően  a futófelület hosszanti irányában hátul merev gumit és elől puhább gumit helyeznek, rugalmassági mértékét pedig magunk állíthatjuk be.
 
• Futópad kijelző megjelenítése - A számítógép kijelzője a szíve a futópad-nak, mivel általa ellenőrízhejük a motor fordulatszámát, emelkedés mértékét, a program típusát és minden mást. Tipikusan 2 típusú futópad kijelzőklétezik: LCD (folyadékkristályos kijelző), és a LED (fénykibocsátó dióda). LCD képernyő  található a legtöbb futópadon, rendszerint olcsóbb és  egyszerűbb módszer információk megjelenítésére. LED egy népszerű és általában jobban látható, nagyobb költség futópad kijelző
 
• Futópad maximális sebessége - A futópad motor maximális sebesség elérheti a 25 km/h-át, de persze ez függ a megvásárolt futópad márkájától. Átlagosan 18-20km/h teljesítményűek a kereskedésekben kapható nem termi futópad-ok.
 
• Maximum Dölésszög - A minőséi futópad átlagosan 10 - 20% között változhat a futópad dőlése, de változik a márka / model-től is.
 
• Futópad tartozékok - vásárolhat különféle tartozékokat a futópad bemutatótermekben és üzletekben, ilyen lehet a futópad padlóvédő, Pulzusmérő, kiterjesztett garancia és még sok más.

 

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból