Most itt van:

Elite Fitness, futópad, kondigép, szobabicikli, elliptikus tréner

Aktuális ajánlatainkat tekintsék meg
új weblapunkon!
elite-fitness.hu 

Body Solid

Body Solid GAB39 Római haspad
34 000 Ft (27 % áfával)
Body Solid GAB39 Római haspad
Body Solid GAB39 Római haspad Gyártó: Body-Solid A Body-Solid már 20 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni gépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek.
[Részletek...]


Body Solid Állítható Haspad
51 500 Ft (27 % áfával)
Body Solid Állítható Haspad
Body Solid Freeweight Állítható Haspad A hasizmok fejlesztsének egyik lehetséges módja a felülés. Ez a kényelmes, biztonságos és egyben hatékony gép ebben tud Önnek segíteni.
[Részletek...]


Body Solid GFID31 Univerzális Pad
74 900 Ft (27 % áfával)
Body Solid GFID31 Univerzális Pad
Body Solid Univerzális Pad (negatív is) Nagyszerű kiegészítője lehet egy Smith keretnek. Kis helyigényű, mobil alkalmazás.
[Részletek...]


Body Solid GFID71 Univerzális pad
88 400 Ft (27 % áfával)
Body Solid GFID71 Univerzális pad
Body Solid GFID71 Univerzális pad Gyártó: Body-Solid A Body-Solid már 20 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni gépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek.
[Részletek...]


Body Solid GLCE365 Lábnyújtó-lábhajlítógép
105 900 Ft (27 % áfával)
Body Solid GLCE365 Lábnyújtó-lábhajlítógép
Body Solid GLCE365 Lábnyújtó-lábhajlítógép Gyártó: Body-Solid A Body-Solid már 20 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni gépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek.
[Részletek...]


Body-Solid G1S kombinált kondigép
239 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid G1S kombinált kondigép
A kondigépek gyártásában az egyik legnagyobb múlttal rendelkező gyártó kiváló minőségű kombinált gépe, amely többet közt olyan tulajdonságokkal bír, mint rendkívüli minőség és masszív vázszerkezet.
[Részletek...]


Body-Solid G2B kombinált kondigép
369 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid G2B kombinált kondigép
Otthoni felhasználásra alkalmas magas minőségű, többfunkciós kondigép, amelynek segítségével a test teljes izomzata kiválóan átmozgatható. Masszív vázszerkezetű, megbízható modell.
[Részletek...]


Body-Solid Fusion 500 kombinált kondigép
499 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid Fusion 500 kombinált kondigép
A Body-Solid otthonába hozza a konditermi edzés élményét. Mindenzt hely- és pénztakarékos megoldással. A márka védjegye a kőbe véshető kiváló minőség és megbízhatóság.
[Részletek...]


Body-Solid G6B kombinált kondigép
519 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid G6B kombinált kondigép
Kiváló minőségű, megbízható és rendkívül jól felszerelt kombinált kondigép, amely remek választás minden olyan vásárló részére, aki súlyzós edzéssel szeretné a sport iránti vágyát kielégíteni.
[Részletek...]


Body-Solid Fusion 600 kombinált kondigép
579 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid Fusion 600 kombinált kondigép
A Body-Solid a Fusion széria nagyobbik modellével otthonában teremti meg az igazi edzőtermi élményt. Kiváló felszereltségének köszönhetően a test minden izomcsoportja megedzhető a gépen. Minősége és megbízhatósága kiváló.
[Részletek...]


Body Solid SSM-350 Smith erőkeret
618 500 Ft (27 % áfával)
Body Solid SSM-350 Smith erőkeret
Body Solid SSM-350 Smith erőkeret Gyártó: Body-Solid A Body-Solid már 20 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni gépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek.
[Részletek...]


Body-Solid G10B - Multigymek
879 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid G10B - Multigymek
Body-Solid G10B - Multigymek Gyártó: Body-Solid A Body-Solid már 20 éve foglalkozik edzőtermi és otthoni gépek gyártásával. A gépek folyamatosan megújuló külsővel, tartós masszív acélszerkezettel rendelkeznek.
[Részletek...]


Body-Solid G9S kombinált kondigép
889 000 Ft (27 % áfával)
Body-Solid G9S kombinált kondigép
A Body-Solid egy gépben testesíti meg és hozza el otthonába az összes eszközt és gépet, amely szükséges a teljes test izomzatának megedzéséhez. Minősége és megbízhatósága nem tűr ellentmondást.
[Részletek...]  • «« Első
  • « Előző
  • 1
  • Következő »
  • Utolsó »»


Tételek #  
Találatok 1 - 13 / 13

Futópad

Futópadot szeretne vásárolni, de nem tud választani?

Tekintse meg futópad ajánlatainkat!

Ismerje meg a futópadok legfontosabb jellemzőit! 

Vagy Hívjon most!
Azonnal válaszolunk futópaddal kapcsolatos kérdéseire!
Telefon:
+36 70 398 88 88

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Cégünk által elfogadott egészségpénztár kártyák:

- Tempo
-
OTP
- Patika

- MKB

- K&H Medicina
- Vasutas
- Generali
- AXA
- Allianz
- Honvéd
- Danubius
- Aranykor
- ...

Cimkefelhô

fitnessBH Fitness futópad-ft NordicTrack futógépekfitness gép szállítás használt futópad fitnesz futópad megtalálhatja Kettler futópad GearRobust futógép NordicTrack futópad treadmill BH Fitness Luxor futópad M10 Bremshey futópadok BH futás Szolgáltatás Life Gear Hercules fitnessgép LifePro-Form Garancia Steelflex futópad proform futópad vásárlás Life Gear Skyline III. futópad futópad gyártók NordicTrack futógépfutópad ismertető BH Fitness futogepár futópadfutópad ismertet kondigép futopad sbh fitness Robust futópad fitness gép gyártók futópad plaza futógép akciós futópad bremshey BH Fitness futógép Kapcsolatfutópad Weslo futgép Panatta futópad edzőgépek Life Gear futópad futópadszállítás Weslo futópad Marathon  Luxor TOPLife futás Pro-Form futópadpenztarBh Fitness Mercury futópad  üzlet futópadok futópad márkák futópad edzés

Termékkeresô

Év Internetes Kereskedője

 

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

 

Szavazok

Kosár tartalma

A bevásárlókosara jelenleg üres.

Megosztás

Ügyfélszolgálat

Telefonos
ügyfélszolgálat:

Hétfő-Péntek:
8.00 - 18.00

Szombat:
9.00 - 14.00

Telefon:
+36 70 398 88 88 

Jó ha tudja...

Néha nehezen igazodunk ki az edzésformák és a gépek garmadája között, pedig, ha tudjuk, mit szeretnénk elérni, könnyen szűkíthető a lehetőségek köre. Azok a hétköznapi dolgos emberek, akiknek nincs idejük edzőterembe járni, gyakran és szívesen választanak futópadot testük átmozgatásához.
Bővebben...
 

Ha egy kisebb lakásban élsz bizony nem könnyű megtalálni a megfelelő mozgási formát, mellyel edzésben tudod tartani magad. De ha nem szeretnél olimpiai csúcsokra törni, akkor egy jól kialakított és hasznos funkciókkal felvértezett futógép is igen csak jó választás lehet.

Bővebben...
 

Téves elképzelés, miszerint a futópadozás csak bemelegítésnek alkalmas és nem lehet vele látványos fogyást, vagy alakformálást elérni. Természetesen önmagában a futópad használata nem elegendő, ahogyan más edzésforma sem.

Bővebben...
 

Bár a nyári tikkasztó melegben elővigyázatosabban kell edzeni, futópadozni, azért a megszokott edzéstervet nem szükséges sem csökkenteni sem felborítani. Egyszerűen csak figyeljünk oda jobban a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére, amikor a futópadon vagyunk.

Bővebben...
 

A futópados edzés megfontolt választás annak, aki régen edzette testét vagy jelentős mennyiségű fogyást szeretne elérni. Nem kell és nem is szabad rögtön magasra téve a lécet, órákat futópadozni, az első napokon a futópadon elegendő 15-20 perc s ezt kell fokozatosan emelni, hogy néhány hét alatt elérjük az 1-1.5 órát.

Bővebben...
 

A szobabicikli otthonunkban

Egy szobakerékpár beszerzése után a legfontosabb teendő az, hogy hova fogjuk helyezni a megvásárolt eszközt. Mai cikkünkben jótanácsokkal látunk el a szobabicikli tárolásával kapcsolatban.

Bővebben...
 

Pulzusszám alapú edzés futópadon

A futópadok világában számos edzésforma és edzésterv található, melyet követhetünk annak érdekében, hogy jobb kondiba kerüljünk.  A rendszeres futás számos előnyökkel jár, ezért jó ha heti 3-4 alkalommal ráállunk a futópadra. A pulzusszám alapú edzésmódszerek rendkívül népszerűek a futni vágyók körében.

Bővebben...
 

A fittentartás legjobb módja, az evezőpad

A kutatások és felmérések egyöntetűen azt mutatják, hogy az evezés a második legizzasztóbb módja a testedzésnek és a testépítésnek. A fizikai terhelhetőség ily módja rendkívül eredményes és látványos is. 

Bővebben...
 

Lapos has gyorsan haspad segítségével

A has az egyik legkényesebb és legszembetűnőbb felület a testünkön. Ezért ha picit elengedjük magunkat evés vagy mozgáshiány tekintetében észrevétlenül tudnak a kilók gyarapodni. Ha változtatni szeretnél alakodon és a nyári strandolás közben nem szeretnéd magad feszélyezve és kínosan érezni a haspad bizony nagy segítség lehet számodra.

Bővebben...
 

Edzésprogramok pozitívumai futópadon

Futópados edzéseid során biztosan találkoztál már a futópad computerében található edzésprogram valamelyikével. Hogy az edzés sikeres és töretlen maradjon érdemes nem egy programnál leragadni, hanem minél többet kipróbálnod idővel. 

Bővebben...
 

Fogyás a szobabicajoddal!

Ahhoz, hogy komoly és meggyőző eredményt tudj a szobabicajoddal elérni érdemes jó pár tanácsot megfogadni. Ha kezdő vagy a szobakerékpár használata területén pár jó ötlettel máris enyhíteni tudsz a fogyókúra  nehezebb időszakain. 

Bővebben...
 

Amit mindenki bátran használhat: ellipszisjáró

Ha szeretnél rendszeresen mozogni, vagy szeretnél a családod számára egy otthoni fitnessgépet az ellipszisjáró más néven elliptika hasznos és kitartó társ lehet a mindennapokban.

Bővebben...
 

Főoldal | Rólunk | Termékek | Szolgáltatások | Akciók | Referenciák | Fitness tanácsok | Kapcsolat

oldaltérkép

www.elitefitness.hu - futópad, futópadok, szobabicikli, szobakerékpárok - vásárlás, tanácsok
- Otthoni futópad - Profi futópadok - Fitnesstermi futópad - Motoros futópadok - Mechanikus futópad - Felhajtható futógép - Összecsukható futógépek - Női futópadok -
Futópad tanácsadás. Futópad házhoz szállítás. Futópad üzembe helyezés. Futópad szerelés. Futópad javítás.További kellemes böngészést kíván az Elite Fitness.

Partnereink: futopad-shop.hu - Profi futópadok, Visa Sport - Edzőtermi fitness gépek Olaszországból